Werknemers

Het is altijd moeilijk om mensen met elkaar te vergelijken en situaties met elkaar te vergelijken. Maar vraag het aan iedere sporter, vraag het aan iedere succesvolle manager, vraag het aan iedereen die succes heeft, het succes moet je halen het wordt niet gebracht.

Iedereen die succes heeft is ook door een periode heen gegaan van tegenslag.  Sporters krijgen blessures, managers krijgen te maken met economische ontwikkelingen. Vaak gaan periodes van tegenslag gepaard met privé beslommeringen. Is je relatie bestand tegen de stress op het werk? Of is het juist andersom, lijd je werk onder je privé beslommeringen? In beide gevallen zal er voor gewerkt, geknokt moeten worden om weer tot succes te komen in welke vorm dan ook.

Op sommige momenten is het fijn om wat hulp te krijgen, maar wat mag je van hulp verwachten?

Wij zijn een uitzendbureau en geen sociale of charitatieve instelling maar we geven wel om (onze) mensen. Heb je een voorschot nodig, dan regelen we dat. Problemen thuis, wij denken mee. Auto kapot, wij regelen dat je toch op je werk kan komen.

Iedereen krijgt de kans om te werken en uren te maken en zo zijn financiële sores te verhelpen.

Heb jij problemen, bel dan met kantoor. Je krijgt altijd een luisterend oor. Wij lossen jouw problemen niet op maar geven jouw wel de mogelijkheden om zelf jouw problemen op te lossen.

Wij geven de hengel maar je zal zelf moeten vissen

Erik Hoogink