Werknemers

“Acht” Uitzendburo B.V. heeft in samenwerking met Centraal Beheer Achmea afspraken gemaakt over een pakket personeelsvoorzieningen. Het pakket biedt u als medewerker diverse kortingen op de producten van Centraal Beheer Achmea. Zo kunt u onder andere 25% extra korting krijgen op uw autoverzekering, 10% korting op het woonpakket (o.a. de glasverzekering) en 0,2% korting op het hypotheekpakket.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de kortingen die u als medewerker van “Acht” kunt krijgen op de vele producten van Centraal Beheer Achmea.

Naast bovengenoemde producten verstrekt Centraal Beheer Achmea onder andere ook spaarproducten, persoonlijke leningen, rechtsbijstandverzekeringen en beleggingsproducten.

Indien u via een andere maatschappij verzekeringen heeft lopen, maar toch graag gebruik wilt maken van de personeelskortingen op het pakken van Centraal Beheer Achmea, dan is het mogelijk om uw huidige verzekering over te laten zetten naar Centraal Beheer Achmea. U hoeft dan alleen maar even "Apeldoorn" te bellen. 

Het spreekt voor zich dat uw gegevens vertrouwelijk zullen worden behandeld door Centraal Beheer Achmea. ‘’Acht’’ Uitzendburo B.V. zal bijvoorbeeld niet worden geïnformeerd over de producten die u afneemt. 

Indien u besluit om niet langer werkzaam te zijn voor “Acht”, zal er wat betreft uw voorzieningen bij Centraal Beheer Achmea niets veranderen. Behalve dat na de vervaldatum van uw voorzieningen geen personeelskorting meer kan worden gegeven.

Even Apeldoorn bellen (055) 579 8000

Onze medewerkers maken graag tijd voor u. Zij staan voor u klaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Zorgverzekering

U dient zichzelf te verzekeren voor ziektekosten bij een zorgverzekeraar. U bent vrij om te kiezen bij welke zorgverzekeraar u de verzekering onderbrengt.

Als werknemer van “Acht” Uitzendburo B.V. kunt u ook deelnemen aan een collectieve zorgverzekering via NBBU Zorgverzekering. 

NBBU Zorgverzekeringen heeft met verzekeraar een collectief contract gesloten. 

Meer informatie kunt u vinden op  

www.zk.nl/nbbuflex

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer 

0252-225038.