Werknemers

Indien een reiskostenvergoeding op basis van km met u wordt afgesproken, worden de door u opgegeven aantal kilometers gecontroleerd. Wij gebruiken hier uitsluitend www.routenet.nl voor. Hierbij kan gekozen worden uit de kortste, de snelste en optimaal. Wij gebruiken altijd optimaal en tellen heen- en terugreis bij elkaar op.

Uw kilometers worden berekend van postcode naar postcode. 

U bent zelf verantwoordelijk voor de opgegeven kilometers. U mag zelf de route kiezen die u wilt. Als u een kortere route gebruikt en hiervoor de kilometers hebt opgeschreven zal de klant blij zijn.

Namens de klant controleren wij of u niet teveel kilometers opgeschreven hebt. Uw kortere route kunnen we niet controleren. We kunnen ook niet achteraf meer kilometers uitbetalen dan op het werkbriefje is genoteerd.

Kort gezegd: alles wat u meer declareert dan routenet.nl aangeeft zal door ons aangepast worden, alles wat minder is zal gezien worden als eigen keuze voor een kortere route.

Indien er zonder reden afwijkingen zijn worden deze gecorrigeerd. Het is dus verstandig om bij wegomleidingen e.d. een briefje bij uw werkbriefjes te doen, waarop staat waarom u anders bent gereden.  

De maximale kilometervergoeding bedraagt in eerste instantie 150 kilometer per dag. Wij proberen onze werknemers, wanneer mogelijk, met elkaar te laten carpoolen. 

Wij verwachten dan ook van onze medewerkers dat zij bereid zijn met een collega mee te rijden, dan wel een collega met hen mee te laten rijden.