Eigenaar Acht uitzendgroep.

Ervaringsdeskundige, dat is het juiste woord voor Erik Hoogink. Op 11 juli 2005 begonnen als uitzendkracht bij “Acht” Uitzendburo B.V. Nog geen jaar later, om precies te zijn 10 juli 2006, aan het werk als planner op kantoor.

De stappen die volgden hebben geleid tot eigenaar van de Acht uitzendgroep. De kennis en ervaring opgedaan als slager, uitzendkracht en ondernemer blijken de sleutel tot succes. De taal van de werkvloer en de directiekamer zijn hem beide niet vreemd. 

Anno 2017 staat de uitzendbranche door vernieuwde wet- en regelgeving  op z’n kop. Het uitzenden van vakbekwame slagers in een snel veranderende vleesbranche en een krimpende arbeidsmarkt is de uitdaging die wordt aangegaan. Om deze reden zijn Zoetermeer Werkt en Acht ZZP in het leven geroepen.

De relatie tussen klanten in dit geval inleners en uitzendbureau enerzijds en anderzijds de relatie uitzendbureau en haar uitzendkrachten (onze medewerkers), zal cruciaal blijken te zijn. 

Een goede relatie onderhouden met klanten en medewerkers kan alleen als de facturen voldoen aan de gemaakte afspraken en het loonstrookje klopt. Voor o.a. de facturatie en loonadministratie wordt Erik bijgestaan door Sharon Flohr. Sharon zal veelal het eerste aanspreekpunt zijn als u belt met kantoor. De financiële administratie en het onderhouden van contacten met de fiscus, UWV en de verschillende verzekeringen is in handen van Irma van Rijs.

Irma is tevens de vertrouwenspersoon binnen de gehele Acht Uitzendgroep.