Werkgevers

Voor velen was het al jaren een bekende combinatie “Acht” Uitzendburo B.V. en Erik Hoogink. Na bijna 11 jaar in dienst geweest te zijn van “Acht” is het tijd voor een volgende stap in zijn carrière.
Die carriere begon na de verkoop van zijn slagerij  bij "Acht" als uitzendslager, vervolgens planner, bedrijfsleider en directeur.

Nu is de stap genomen tot overname van “Acht” Uitzendburo B.V. Jan Vlasblom, de founding father van “Acht”, doet een stap terug en is Erik Hoogink nu DGA.

Gaat er veel veranderen? Nee en Ja.

Toen Joop Alberda gevraagd werd naar het geheim van het behalen van Olympisch goud met de volleybal heren, antwoordde hij: de simpele dingen heel goed doen.
Dat is wat “Acht” al jaren kenmerkt:
                            - Facturen zijn duidelijk
                            - Afspraak is afspraak
                           - 24/7 persoonlijke telefonische bereikbaarheid
Voor onze klanten zijn dit zaken die al jaren een vanzelfsprekendheid zijn, maar voor hen die nog geen klant zijn is het de overdenking waard; is dit bij ons wel zo vanzelfsprekend?
Wat er wel gaat veranderen is het feit dat we de samenwerking met onze klanten willen aanhalen en hierin synergie effecten willen behalen. Het opleiden van jonge mensen en persoonlijke begeleiding van werkloze ambachtslieden zullen speerpunten zijn voor de komende jaren.
Samen met onze klanten kunnen we het symbool ∞ ,wat oneindig betekent in de wiskunde, inhoud geven in een oneindige samenwerking. U + Acht = flexkracht!!!