Ben jij een
ervaren slager?

En ben je op zoek naar een baan? Dan ben je bij Acht Uitzendburo aan het juiste adres.

Schrijf je in en wij gaan op zoek naar de geschikte baan.

 

Vacature Slagerij

Vakbekwaam slager –Jij helpt onze opdrachtgevers vooruit

Het slagersambacht is een kwestie van armen uit de mouwen steken en doen. Slager is een breed begrip en wij hebben verschillende soorten vacature slagerij. Als je bij Acht Uitzendburo aan de slag gaat kom je voor verschillende opdrachtgevers te werken. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het hele land, zo is er altijd wel één bij jou in de buurt! Onze klanten zijn onder andere grote supermarktorganisaties, horeca slagerijen, voorverpakking slagerijen, maar ook lokale Keurslagers, Topslagers en leden van het Worstmakersgilde.

Jij komt als slager bij verschillende soorten slagerijen te werken. Op deze manier maak je kennis met verschillende productiemethodes, snijwijzes, producten en productie innovatie. Zo heb je een afwisselende baan waar je veel kennis als slager op doet.

Acht Uitzendburo: jouw nieuwe werkgever?

vacature bekijken

Vakbekwaam in uitzenden
van ambachtelijk personeel

Al bijna een kwart eeuw zijn wij 24/7 een vertrouwde partner voor het inlenen van vakbekwaam personeel. Onze diensten verlenen wij door heel Nederland. “Helder en duidelijk” en ”Afspraak is afspraak” zijn slogans welke bij “Acht” Uitzendburo B.V. passen. Daarom is alle informatie via een eenvoudig keuzemenu te vinden.

Heeft u toch nog vragen, vul het informatieformulier in en binnen twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen.